onsdag 3. mars 2010

Snømannen Lars


Sol og sommer. Familien jobber med å avklimatisere seg mens båten fremdeles ligger på land. Det er gjort noen reperasjoner på den og vi regner med at den er på vannet fra fredag. I mellomtiden bor vi på hotellet her i havna. Det er helt ok men ikke noe mer enn det. Vi har vært en tur i bassenget der Lars overhørte at noen lokale snakket om Snømannen. Det tok litt tid før han forsto at de ikke snakket om Snømannen av Jo Nesbø, men at det var hudfargen hans de refererte til. Det skal det bli en slutt på! Møtte på et norsk par som har vært og seilt siden slutten av november. De har med seg barn på 12 og 14 år som går på skole fra ni til tolv hver dag og en lærer som er med på turen. Regner med å få en del tips og råd i dagene som følger.

Det føles litt som å starte helt på nytt og selv om det bare er for fem måneder er det temmelig spennende. Som å sitte i en litt for skummel berg-og-dalbane.

2 kommentarer:

  1. Kult med oppdateringer..
    Redd det ikke bare er Lars som er offer for snømann kommentarer. Det er nok et familiefenomen!!

    SvarSlett
  2. Godt å se at dere er vel framme og gleder meg til å lese mer om eventyret deres. Hilse snømannen, havfruen og matrosen, stor klem Therese - ps virker phonen og last ned skype på den da vel ;-)

    SvarSlett