søndag 4. juli 2010

Pirater i Karibia


Endelig kom Zoë på besøk! Anikken var i syvende himmel og Alfard ble omgjort til et sjørøverskip på et øyeblikk. Stikk, din landkrabbe! ropte Zoë og dermed var tonen satt for de neste to ukene. Som en overraskelse til de nyankomne hadde vi organisert en sjørøverfest på sjørøverskipet med pirater, skatter og tau og slenge seg i. Min tur i tauet holdt på å ende med forferdelse. Heldigvis slapp jeg med skrekken og en komprimert ryggrad. Vi danset, fektet, sang, lekte og gikk planken. Kapteinen og Anette badet med alle klærne og pengene på. Anikken og Zoë var øre av lykke, selv om Anikken var noe bekymret for tennene sine etter å ha satt til livs flere skumle sukkertøy. Umulig å si hvem hun ligner på. Martin sov i en tønne og fikk som vanlig ikke med seg stort.


Vi tok oss også en skikkelig bytur. Alle mann i jolla og det er jo en liten atletisk øvelse i seg selv. Men den holdt seg flytende og vi kom oss helskinnet i land på den andre siden. På markedet traff vi en rekke morsomme mennesker og før vi visste ordet av det hadde vi krydderkjeder rundt halsen og hatter på hodet. På The Northpole fikk vi oss en lokal øl, en hyggelig prat med innehaveren og bestemor og Anette fikk smakt på roti for første gang. Usikker på om det var vellykket, men Anikken og Zoë spiste av hjertens lyst. Og roti er ikke fullt så skadelig for tennene.


Første seiltur gikk til Carriacou. Lite vind og hvis det var vind, blåste den rett mot oss. Anette og bestemor knipset sjøsyketabletter og dermed var de satt ut av spill for noen timer. Jeg har en mistanke om at det var sjøsyketablettene som snakket da bestemor kom i skade for å kjøpe fem flasker hvitvin av en tilfeldig forbipasserende båt søndag morgen.


Vi seiler til skuta blir stappendes full av smykker og hatter og alskens tull. I morgen satser vi på å komme oss til Tobago Keys for litt skikkelig snorkling!

1 kommentar:

  1. Skulle gjerne blitt berøvet av verdens søteste pirater og "lille tønne" - nyt de siste ukene, gleder meg til å få dere hjem! Stor klem

    SvarSlett