søndag 8. august 2010

Snapp!

Høy 1. etg. leies ut. Barnevennlig.

Snapp. Regn. Snapp. Lukene! Snapp. Hvor er de? Snapp. Lars i badeshorts. Snapp. Nei. Vent. Snapp. Lars i sykkelshorts! Snapp. Sykkelshorts!

St. Georg. Chaguaramas. Port of Spain. Stabekk. Hjemme! Så stort. Så mye plass. Og så mange ting. Altfor mange ting. Men du verden så fint det er her.

Bursdagsmiddag med barn uten rutiner

Vi er hjemme. Etter fem måneder til sjøs, er vi tilbake på Stabekk. Godt forankret. Trenger ikke lenger å bekymre oss for om hjemmet vårt er på samme plass når vi våkner. Og det er ganske deilig.

Savnet etter evige lørdagsmorgener, morgenbad, roti, reggae, rasta og mango kommer, men akkurat nå nyter vi å være hjemme. Har ikke vært alene et sekund siden vi landet fredag 30. juli, men det er topp! Lars begynte å jobbe mandag og Anikken begynner på SFO i morgen. Hverdagen er definitiv på vei. Men etter fem måneders ferie, er det vel lite sympati å hente. Det er greit. Jeg skjønner det.


Siste feriedag!

Martin har ikke en eneste rutine i kroppen og Anikken hevder at hun ikke liker norsk mango. Vi har en del å jobbe med. Men fy fillern så bra vi har hatt det!

Vi sees!

Hjemme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar